Een snelle Herfst-look

Als we naar buiten kijken, dan zit de zomer er eigenlijk alweer op. Weinig zon, veel regen en wind. Wat dit dan betekend? Het is weer tijd voor herfstkleuren! In samenwerking met makeupshoppen.nl en L’Oréal Make Up heb ik een elke dag herfst-look gecreëerd. Je bent maximaal tien minuutjes bezig en je kunt opgepept de deur uit!

Overzicht L'oreal make up
L’Oréal Skin Perfection Anti Vermoeidheid Dagcrème

Ik begin met de L’Oréal Skin Perfection Anti Vermoeidheid Dagcrème. Deze gebruik ik vooral onder mijn ogen en op en rondom mijn neus. Mijn poriën zijn hier het grootst en deze worden mooi gevuld door deze dagcrème. Ik gebruik het product nu ruim een week en ik zie al degelijk verschil! Mijn huid straalt wat meer en ik zie er minder vermoeid uit. Ik heb vooral in de winter last van wat donkerdere kringen onder mijn ogen, dus ik zal het zeker blijven gebruiken en jullie op de hoogte houden van de vooruitgang! Hierna pak je jouw favoriete foundation; voor deze look maakt het niet uit welke dit is. Ik gebruik het liefst de Bali Body Skin Perfector. Doordat de Skin Perfection Dagcrème ook onder mijn ogen goed heeft geholpen, doe ik geen concealer op. Als je dit product nog niet zolang gebruikt en je last hebt van donkere kringen, kun je concealer toevoegen aan de routine. Het geeft je look zeker een boost.

L’Oréal Nuance Rouge Blush
L’Oréal Nuance Rouge Blush 2

Aan mijn huid voeg ik nu alleen nog een blush toe; ik ben namelijk nog erg bruin van mijn vakantie dus een bronzer is niet nodig. De blush die ik vandaag gebruik, is de L’Oréal Nuance Rouge Blush in de kleur 106 Ambre. Dit heeft een diep roze ondertoon. Ik vind het perfect bij mijn tan passen. Handige tip: Poeder lichtjes een beetje blush op de brug van je neus om je een sunkissed-effect te geven. Nog een pluspunt aan deze blush: Je krijgt er een poederkwast bij! Hierna ga ik verder met mijn ogen. Als oogschaduw gebruik ik weer de L’Oréal Nuance Rouge Blush. Ik dep mijn ringvinger lichtjes in het product en dep dit dan weer op mijn ooglid, net zolang totdat je lichtjes de rozeoranje-kleur ziet verschijnen.

L’Oréal Super Liner Black’N’Sculpt Eyeliner in Extra Black

Veel van mijn vriendinnen gebruiken een eyeliner uit een potje, maar ik kan daar simpelweg niet meewerken. Ik gebruik daarom een eyelinerstift, namelijk de L’Oréal Super Liner Black’N’Sculpt Eyeliner in Extra Black. Deze eyelinerstift heeft een superfijn puntje, waardoor je strakke en dunne lijnen kan maken en daarnaast is de kleur extra zwart, wat een nóg mooier effect geeft.

L’Oréal Volume Million Lashes Mascara Fatale
L’Oréal Volume Million Lashes Mascara Fatale

Voor lange, volle wimpers gebruik ik de L’Oréal Volume Million Lashes Mascara Fatale, wat een mondvol, in de kleur zwart. Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet veel verwachtte van het mascaraborsteltje, maar toen ik eenmaal bezig was, haalde hij mijn wimpers uit elkaar en zorgde hij niet voor spinnenpoten!

L’Oréal Color Riche Gold Obsession Lipstick

Als laatste kun je zelf een lippenstift uitkiezen. Ik krijg snel droge lippen, daarom gebruik ik zelden een lippenstift en ga ik vaker voor een lipgloss. Maar doordat de L’Oréal Color Riche Gold Obsession Lipstick een zachte finish heeft, blijven mijn lippen er verzorgd uitzien en krijg ik geen velletjes. Ook voegt het kleur toe aan mijn look. Ik heb de kleur Ruby Gold gebruikt.

De before en de after:

Before L'oreal make up
After L'oreal make up

Nou, nu ben je klaar om je dag te beginnen. Snel uit huis!

Wil je ook deze make up kopen? Kijk dan op www.makeupshoppen.nl

dit delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?