Lekker wegdromen met je ideale boek

De zomer is in volle gang en daarmee is voor velen het lezen van boeken ook weer begonnen. Of je nu op het strand ligt op je droombestemming of lekker in de achtertuin, door het lezen van boeken kom je altijd even tot rust. Met een écht goed boek vergeet je soms zelf even de realiteit. Het ideale boek is voor iedereen verschillend.. de een houdt van een educatief boek, de ander kwijnt lekker weg met een goede roman en de ander gaat voor mindfulness.  In deze blog vertellen wij van Hot Off the Press jou de ideale boeken per categorie.

De ideale roman

Romans blijven voor velen de ideale vakantieboek. Een goede roman kan je een heerlijke feelgood gevoel geven, kunnen je doen verlangen naar die oude vakantieliefde of kunnen je zelfs steunen bij je laatste break-up. Ook dit jaar ligt er weer een hele stapel romans op je te wachten. Onze favoriet? ‘Stuur me een berichtje’ van Jill Mansell. Dit is zo’n typisch boek waar je in meegesleurd wordt en niet meer loslaat. Je hebt die urge om het in één keer uit te moeten lezen en voor je het weet ben je de tijd vergeten en lig je nog in je nog maar in je eentje op het strand.

Onze favoriete vrouwenboek all time

#girlboss, wie kent hem niet! Jij niet? Schaf deze dan heel gauw aan! Dit is een fantastisch en hilarisch boek waar je echt energie van krijgt. De oprichtster en CEO van het kledingbedrijf Nasty Gal neemt je mee in haar succes. Hoe ze op jonge leeftijd allerlei baantjes had om rond te komen, tot hoe ze een boek heeft gestolen om deze te verkopen, tot de enorme succes van haar huidig bedrijf.

Het kleine boek vol mindfulness

Een druk leven? Schaf dan eens dit kleine boekje aan. Met ongeveer 150 tips wordt je geholpen met allerlei mindfulness oefeningen. Van rustig leren ademen, tot je hoofd weer even leeg maken en alles op een rijtje kunnen zetten. Geloof me dit kleine boekje, heeft grote voordelen!

Het lezen van boeken is iets wat voor veel mensen gedurende het jaar erbij in schiet. Hou daarom regelmatig gewoon een pagina met nieuwe boeken in de gaten om constant geïnspireerd te blijven om te lezen!

dit delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?