Valentijnsdag 101: What to give?

Ik heb altijd het gevoel alsof het veel makkelijker is om een leuk cadeau uit te zoeken voor een vrouw, dan voor een man. Ik heb daarom vier cadeautips speciaal voor Valentijnsdag en dit keer niet voor de vrouwen, nee, voor de mannen!

Leuke sokken met jouw hoofd erop gedrukt.

Als je Valentijnsdag niet heel serieus neemt, maar toch een kleinigheidje wil geven aan je lover, is dit een grappig idee. Zijn voetjes blijven warm, jij bent áltijd bij hem en jullie kunnen er samen om lachen. Daarnaast hoeft dit cadeautje helemaal niet duur te zijn. Er zijn verschillende webshops die dit aanbieden.

Een fotoboek met al jullie leukste Instagram-kiekjes.

Als je het toch persoonlijker wil maken (want wat is persoonlijker dan jouw hoofd op zijn sokken?) dan kun je ook een fotoboek laten maken, speciaal voor Valentijnsdag. Vrouwen vinden dit altijd leuk, maar ik weet zeker dat mannen dit persoonlijke cadeau ook zullen waarderen. Een leuke website hiervoor is www.hetfotoalbum.nl/valentijn.

Een wegwerpcamera

Je hebt twee manieren om deze te geven: Of je geeft hem op Valentijnsdag of je gebruikt hem op Valentijnsdag en laat de foto’s uitprinten en plak ze in cadeau-optie 2. Je kunt altijd foto’s maken met je smartphone, maar ik vind het altijd leuk om met speciale gelegenheden een wegwerpcamera te gebruiken. Daarnaast zijn die dingen hartstikke goedkoop en nostalgisch!

Een goed boek

Misschien heb je de afgelopen tijd een goed boek gelezen en vind je: “Hè, dit moet hij ook echt gelezen hebben”. Het boek kan gaan over spiritualiteit, lifestyle, misschien een handig boek met tips erin over sporten? Ik heb gemerkt dat er veel jongens zijn die boeken lezen ook erg leuk vinden! Een goede last-minute optie, is dan ook: De E-book. Zo heeft hij het boek altijd bij zich en kan hij hem overal lezen!

Als je na het lezen van deze blog denkt: “Uh, nee… Er zit niks tussen voor mijn lover.” Dan heb ik ook een andere tip: Schrijf het gehele jaar gewoon op wat hij wil. Als ie een keer zegt dat hij nieuwe sokken nodig heeft, een leuk shirt zag, een keer naar Rome wil etc. Dan zal je altijd een lijstje hebben voor de volgende cadeau-gelegenheden. Dit is overigens ook een goede tip voor de boys!

Fijne Valentijnsdag lieverds.

Fotocredits Marcus Cramer

dit delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?