5 hotspots in Los Angeles

Afgelopen november ben ik met een van mijn beste vriendinnen voor tien dagen naar Los Angeles geweest. Je vindt hieronder de vijf beste hotspots in Los Angeles. Een tweede deel komt eraan!

  1. Joan’s on Third

Wij hebben hier de heerlijke Chinese Chicken Salad gegeten. Een salade met kip, rice sticks en krokante wonton-stukjes. Het liefst lunchten we hier elke middag, maar dat zou natuurlijk zonde zijn. Er staan genoeg andere lekkere broodjes en salades op het menu. Rond de lunchtijd is het overal in Los Angeles wel erg druk, dus je hebt geluk met een zit plek. Handige tip: Een iemand kan alvast zitten, terwijl de ander de bestelling plaatst binnen. Een beetje gênant: wij wisten helemaal niet hoe het bestellen werkte, dus we hebben eerst twintig minuten gewacht totdat we beseften dat we de rare looks kregen, omdat we zaten en niks besteld hadden. Woops!

  1. Blu Jam Cafe

Ah, de beste french toast ever gegeten. Je krijgt ongeveer 5 grote plakken toast, bestrooid met kaneel en gebakken met knapperige cornflakes. Erbovenop krijg je ook nog eens verse stukken berries en opgeklopte slagroom! Dit is echt iets voor de zoetekauw. Mijn vriendin bestelde Quesadillas; een nog grotere portie maar ook dit was heel erg lekker. Hier hebben we ongeveer vijftien minuten moeten wachten op ons eten; wat vergeleken met de andere restaurants, iets langer was.

  1. LACMA

Dit is een museum. Je herkent het vast wel aan de foto’s van Instagrammers; De LA lights staan hier namelijk en in het echt zijn ze nog mooier dan op de foto’s. Niet alleen kun je daarom hele mooie Insta-waardige foto’s schieten; het museum is ook erg interessant. Je hebt voor ieder wel wat. Wij vonden de Chinese kunstwerken erg mooi. Dit museum is ook nog eens gratis! Handige tip: Bestel je gratis tickets alvast op het internet, zodat je niet in de rij hoeft te wachten.

  1. The Cheesecake Factory

Ik had hier nog nooit gegeten, dus ik ging er eigenlijk vanuit dat je er alleen maar Cheesecake kon eten (want duh?), maar niks is minder waar. Je hebt een heel breed menu met van alles en nog wat. Daarnaast heb je ook echt vijftig verschillende soorten Cheesecake, aha vandaar de naam! Ik denk oprecht dat dit mijn lievelingsrestaurant was in Los Angeles. We zijn ook twee keer wezen eten. De eerste keer nam ik de biefstuk en de tweede keer een gerecht met garnalen. Ik begin nu alweer te watertanden.

  1. The Hollywood sign

De hike naar de Hollywood sign duurde ongeveer 2 tot 2,5 uur, maar dit was, voor ons allebei, de beste hike in ons leven. Het uitzicht was prachtig, de weg ernaartoe was eveneens prachtig en de vibe was gewoon positief! Dit was een hele fijne dag en ik zou het zo opnieuw doen. Kijk wel even op Youtube hoe je het beste bij de Hollywood sign kunt komen. Je moet namelijk langs een woonwijk waar veel celebs wonen, die liever niet hebben dat je in hun voortuin loopt en dit ook proberen tegen te houden door stopborden neer te zetten. Deze kun je overigens gewoon negeren, want deze borden kunnen zij helemaal niet neerzetten. Kijk dus even een Youtube filmpje voor de beste route en ’t komt helemaal goed.

Een tweede deel van de hotspots komt eraan, want dit kon het natuurlijk niet zijn! Ik heb een kleine vlog gemaakt van onze trip, check ‘m hier.

With love and light,

Hot off the Press

dit delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?